Boek bestellen

De prijs van het boek is €14,95 (inclusief 9% BTW) plus € 4,65 verzendkosten.

Het boek is verschenen op 21 mei 2021!

Nadat het boek besteld is, wordt het zo snel mogelijk verstuurd.

Wil je 20 exemplaren of meer bestellen?
Dan is korting mogelijk, neem daarvoor contact op met
chantal@andersgezond.nu

Gezond zijn en blijven dat kun je al heel jong leren! Vaak doen we pas iets aan onze gezondheid of hebben we het er pas over als we ziek of bijna ziek zijn. En dan lijkt het erop dat gezondheid alleen te maken heeft met níet ziek zijn. En dat alleen anderen, vooral dokters, iets kunnen doen om ons weer beter te maken.
Veel problemen gaan vanzelf over of vragen om heel andere antwoorden. Vaak gaan die antwoorden over dingen die we zelf kunnen doen. Maar dan moeten we wel weten wat gezondheid en gezond zijn precies is. In dit boek gaat Anders op zoek naar gezondheid!

Boek Anders op zoek naar gezondheid
rode draad

Boek Gezond Centraal

De prijs van het boek is €14,95 (inclusief 9% BTW) plus € 4,60 verzendkosten.

Bestel dit boek mee

Chantal Walg (1973) slaat de spijker op zijn kop met dit toegankelijke boek over de uitdagingen in de gezondheidszorg. Interessant voor iedereen die stil wil staan bij het ogenschijnlijke simpele wensbeeld om uit te gaan van gezondheid in plaats van ziekte. De praktijk leert dat dat niet altijd gemakkelijk is. Steeds vaker wordt de vraag gesteld waarom het in de gezondheidszorg niet lukt om de kanteling te maken van ‘ziekte en zorg’ naar ‘gezondheid en gedrag’, waarom het zo moeilijk is om daadwerkelijk samen te werken aan een gezonde samenleving. Met glashelder taalgebruik, inspirerende voorbeelden en een goed gestructureerde opbouw weet Chantal je in korte tijd wegwijs te maken in de wereld van transities, transformaties, positieve gezondheid, preventie en die ‘verdraaide’ gezondheidszorg.
Het boek gaat over de twee grote transformaties die nodig zijn, te weten:
1. Het expliciet centraal stellen van gezondheid in plaats van ziekte;
2. Het veranderen van de denkrichting vanuit die gezondheid in plaats van vanuit het systeem, het zorgstelsel.

Boek Gezond Centraal